Waarom kaarsen niet alleen in de herfst en winter te gebruiken zijn: 5 redenen om ze ook in de lente en zomer aan te steken!

Waarom kaarsen niet alleen in de herfst en winter te gebruiken zijn: 5 redenen om ze ook in de lente en zomer aan te steken!

Waarom kaarsen niet alleen in de herfst en winter te gebruiken zijn: 5 redenen waarom ze ook in de lente en zomer aan te steken!

We denken bij kaarsen vaak aan de winter. Dat komt doordat we bij het aansteken van kaarsen het gevoel van knusheid ervaren. Natuurlijk kan die knusheid ook in de lente en zomer plaatsvinden. Denk maar aan kaarsen met de geur van verse bloemen of citrusvruchten. Dit soort kaarsen zijn echt lente en zomer favorieten. 

Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan de 5 redenen waarom wij denken ze juist wel aan te steken in de wat warmere maanden: 
  • Een nieuw seizoen met veel licht, heeft zeker een verfrissende geur nodig: In de lente doen veel mensen de lenteschoonmaak, het huis ziet er spik en span uit en heeft dan een geur nodig die de ruimte vult met verfrissing. Denk hierbij aan onze kaars Sea salt & Driftwood, een heerlijke geur met Ozone, zeewier, waterlelie en cyclamen. 

  • Brunch vibes: Je kent het wel, de lekkere brunches met familie en vrienden op een zonnige dag. Heerlijk om dan een kaars aan te steken en je ruimte te vullen met een uitnodigend aroma. Denk hierbij aan onze Seaweed & Juniper kaars, een ietwat zoetere geur met veel body. De kaars bevat citroen, bergamot en sinaasappel, passend bij de Jus d'orange op tafel tijdens een brunch!

  • Feesten in de zomer en lente: Denk hierbij aan de tuinfeestjes of babyshowers. Ieder feestelijk moment heeft zeker een kaars nodig om extra sfeer te brengen. Onze Coconut Island is hiervoor echt een topper. De kaars heeft een heerlijke geurafworp, waardoor deze perfect is voor gebruik in de tuin of grotere ruimtes. P.S hou jij dit jaar een babyshower of ander feest? Bekijk dan zeker even onze pagina 'gepersonaliseerde kaarsen'. We maken namelijk kaarsen op maat om jullie gasten een prachtig persoonlijk cadeau mee te geven. 

  • Geef je nieuwe veranda of tuinkamer een extraatje: Van plan veel buiten te zitten deze zomer? omring je dan met jouw favoriete geur. Natuurlijk is een kaars niet alleen bedoeld voor binnen, maar kan deze ook perfect in jouw veranda of tuinkamer! 

  • Self-care moment: Naarmate de dagen langer worden, hebben we zo nu en dan nog steeds een self-care momentje nodig. Pak een lekker kopje thee, een goed boek en steek jouw favoriete kaars aan. Onze Sunlit Shores kaars is voor dit moment goed geschikt. In de kaars zitten vers gebrande noten, kokosnoot, tiarebloem en tonka. Deze kaars is zo romig van geur dat hij je bijna omarmt! 

Denk bij het kiezen van een geschikte kaars zeker aan een kaars die een goede, schone verbranding heeft. Onze kaarsen zijn hier zeker geschikt voor! Handgemaakt van soja was en premium geuroliën, geeft ons merk een luxe ervaring in jouw woning. 

Terug naar blog