Onze kaarsen en wax melts verkopen in uw winkel? Wordt verkooppunt!

Als u hoogwaardige kaarsen en wax melts aan uw winkel wilt toevoegen, hoeft u niet verder te zoeken! Feu de mer breidt langzaam de lijst met verkooppunten uit en we willen u graag aan boord hebben.

We hebben al een verscheidenheid aan winkels in verschillende regio's en landen als onze verkooppunten en staan open voor samenwerkingen met meer retailers die onze passie delen voor luxe kaarsen en wax melts geïnspireerd op de Zeeuwse Kust.  

Als winkel heeft u toegang tot ons ruime assortiment kaarsen en wax melts, gemaakt van de beste ingrediënten. Elk product wordt zorgvuldig met de hand gegoten, waardoor keer op keer een uitzonderlijke kwaliteit wordt gegarandeerd. Onze collectie bevat een verscheidenheid aan geuren, van rustgevend zeezout tot citrus, er is voor elk wat wils.

Om verkooppunt te worden, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@feudemer.com met uw bedrijfsgegevens of contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij voorzien u graag van alle benodigde informatie en kijken uit naar een mooie samenwerking.

Als u zich binnen Europa bevindt, heeft u ook de mogelijkheid om rechtstreeks bij ons te winkelen op orderchamp.com. Hier kunt u ons gehele assortiment bekijken en uw bestellingen gemakkelijk online plaatsen.

Door Feu de Mer-verkooppunt te worden, biedt u uw klanten niet alleen producten van topkwaliteit, maar brengt u ook een merk binnen dat vakmanschap en klanttevredenheid boven alles waardeert. Onze toewijding aan het creëren van onvergetelijke zintuiglijke ervaringen geïnspireerd op de Zeeuwse kust onderscheidt ons in de markt.

Sluit u vandaag nog aan bij onze groeiende familie van verkooppunten en laten we samen momenten en herinneringen creëren door de kracht van geur!

Wij leveren onze producten binnen Nederland, Europa en de rest van de wereld.

Bekijk onze producten op Orderchamp!

Contactformulier